Volwassen afdeling

Koninklijke harmonie

 Sint-cecilia merkem 


De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Merkem is een vereniging waar jong en oud welkom is om zich op muzikaal vlak uit te leven. In de volwassen afdeling van onze harmonie is iedereen vanaf 12 jaar welkom. 

De Harmonie

WIE ?

Iedereen ouder dan 14 jaar die muziek kan spelen al dan niet aangeleerd via de muziekschool is welkom bij ons in de harmonie. Ook mensen die al meerdere jaren hun instrument niet meer in de hand hebben gehad zijn bij ons welkom. 

WANNEER ?

De repetities vinden steeds plaats op zaterdag avond van 18:00 tot 19:30. Daarna wordt er vaak nog wat bijgepraat aan de toog.

WAT ?

Er wordt gerepeteerd aan een repertoire die wordt gepresenteerd op een van onze concerten. Wanneer we een mis moeten verzorgen repeteren we een apart repertoire. Ook voor de optochten hebben we een aparte muziek selectie. 

- O.L.V Peter Peeters - 

' trekterup 

WIE ?

Iedereen die muziek kan spelen al dan niet aangeleerd via de muziekschool is welkom in deze groep. Dit is een groep die extra repeteert op woensdag avond. Er wordt tijdens deze repetities wat extra aandacht besteed aan de moeilijke deeltjes van de partituur. Mocht je meerdere jaren je instrument niet meer in je hand hebben gehad kan je eventueel via deze weg opnieuw proberen je instrument te bespelen. 

WANNEER ?

De repetities vinden steeds plaats op woensdag avond van 20:00 tot 21:30. 

WAT ?

Er wordt gerepeteerd aan het repertoire van de harmonie maar op een iets trager tempo zodat iedereen de kans geeft om te kunnen blijven muziek spelen. 

- O.L.V Anne-Marie Ooghe - 

Klarinet Choir  

WIE ?

Onze enthousiaste klarinetten musiceren graag en doen dit ook graag onder elkaar. Daarom richten ze zelf een klarinet choir op. 

WANNEER ?

Sporadisch

- O.L.V Anne-Marie Ooghe -